* توصیه های آموزشی برای ثبت نام نیمسال اول 96-1395*

توصیه های مهم آموزشی

۱۷ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۸:۴۰ کد خبر : ۱۰۷۵۳ اخبار و اطلاعیه های دانشکده

توصیه های آموزشی برای ثبت نام نیمسال اول ۹۶-۹۵

با آرزوی سلامتی وموفقیت برای شمادانشجویان عزیز خواهشمند است در زمان ثبت نام وحذف واضافه به نکات زیر توجه فرمائید.

۱- بر اساس روند نما انتخاب واحد کنید.(اخذ پرینت روند نما از طریق سایت: www.azad.ac.ir )

۲- در زمان انتخاب واحد به تاریخ امتحانات توجه نمایید.

۳- در انتخاب درس پیش نیاز وهم نیاز را با دقت رعایت کنید، در صورت اشتباه درس شما حذف شده شهریه آن نیز بر نمی گردد.

۴- بجز ترم آخر در هر ترم تنها می توانید ۱ درس از دروس معارف اسلامی را در هر ترم اخذ نمایید.(دانشجویان ترم آخر جهت اخذ مجوز انتخاب واحد بیش از یک درس به کارشناس گروه خود مراجعه نمایند).

۵- حتماً، دروس جبرانی خود را در ترم اول و دوم اخذ نمائید.(کسب نمره قبولی در دروس جبرانی در مقطع کارشناسی ارشد نمره ۱۲ می باشد).

۶- در برنامه ریزی با توجه به تعداد کلاسها واستادان چند برنامه پیش بینی کنید تا در صورت تکمیل ظرفیت، برنامه جایگزین داشته با شید.

۷- در زمان ثبت نام از مراجعه حضوری به مدیر، کارشناس و... جهت ثبت درس، افزایش ظرفیت یا تغییر کد، و... جداًخوداری نمایید.

۸- تغییر کد در زمان حذف واضافه امکان پذیر نیست، شما تنها می توانید انتخاب واحد خود را ترمیم کنید (یک درس را حذف و درس دیگری را اضافه کنید.

۹- در صورت مشروطی در ترم قبل، حد نصاب اخذ واحد را رعایت کنید (کارشناسی پیوسته ۱۴و احد، کارشناسی نا پیوسته ۱۰ واحد)

۱۰- قبل از تمدید پایان نامه فرم پیشرفت پروژه را به کارشناس گروه تحویل دهید.

۱۱- در صورتی که استاد راهنمای خود را انتخاب نکرده ونام شما در باکس استادی ثبت نشده است، فقط مجاز به انتخاب درس پایان نامه با کد ۹۹۹ (نا مشخص) هستید

۱۲- جهت اخذ واحد بیشتر یا کمتر از حد مجاز به کارشناس گروه مراجعه کنید.

* حداکثر تعداد واحد مجاز برای دانشجویان کارشناسی نا پیوسته تا سقف ۱۵و احد می باشد.

۱۳-پ س از حذف واضافه جهت اطمینان از ثبت کلیه دروس با کدهای مورد نظر، پرینت نهایی واحدهای خود را اخذ نمایید.در غیر این صورت تبعات هرگونه اشکال در برنامه انتخاب واحد به عهده شما خواهد بود.

* نمره قبولی در درس قرآن ۱۲ می باشد.

دانشجوی کارشناسی ارشد در صورتی که در درس پیش نیاز موفق به کسب نمره قبولی نشود نمی تواند پیش نیاز و وابسته را با هم اخذ نماید.

در پایان برای شما عزیزان ثبت نامی آرام وترمی سرشار از پویایی، نشاط ویادگیری آرزومندیم.

نظر شما :