شرایط اخذ انواع تسهیلات وام دانشجویی(غیر از تقسیط)

۰۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۶ کد : ۱۲۵۸۱ اخبار و اطلاعیه های دانشکده

شرایط اخذ انواع تسهیلات وام دانشجویی (غیر از تقسیط)

دانشجویان متقاضی می توانند جهت درخواست انواع وام به صندوق رفاه دانشکده مراجعه نمایند وفرم درخواست را تکمیل نمایند.

۱ -شهریه میان مدت: نصف علی الحساب شهریه (متغیر وثابت)

بصورتی که نصف شهریه علی الحساب اعلامی ابتدای ترم ومانده آن طی ۱۰ قسط باید تسویه گردد.

۲- اجاره مسکن مجرد ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال فقط دانشجویان غیربومی

۳- اجاره مسکن متاهل ۷.۰۰۰.۰۰۰ ریال فقط دانشجویان غیربومی

۱ ترم اول نباشد ۲- بیشتر از یک ترم مشروط نشده باشد ۳ فرم تعهد نامه مشروطی در صورت مشروط شدن ۴- مشکل انضباطی نداشته باشد ۵- اگر ترم آخر باشد وام او در ۵ قسط محاسبه خواهد شد و در صورت فارغ التحصیل شدن باید تسویه کامل نماید ۶- معدل دانشجو نباید کمتر از ۱۲ باشد ۷- به دانشجویان غیر بومی اعطا میگردد ۸- اجاره نامه می بایست متعلق به تهران و یا حومه باشد ۹- اجاره نامه می بایست به نام دانشجو باشد.

۴- هزینه تحصیلی مجرد ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

۱ ترم اول نباشد ۲- بیشتر از یک ترم مشروط نشده باشد ۳ فرم تعهد نامه مشروطی در صورت مشروط شدن ۴- مشکل انضباطی نداشته باشد ۵- اگر ترم آخر باشد وام او در ۵ قسط محاسبه خواهد شد و در صورت فارغ التحصیل شدن باید تسویه کامل نماید ۶- معدل دانشجو نباید کمتر از ۱۲ باشد.

۵- هزینه تحصیلی متاهل :۶.۰۰۰.۰۰۰ ریال

۶-و ام ازدواج تحصیلی :۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

1. ترم اول نباشد ۲- بیشتر از یک ترم مشروط نشده باشد ۳ فرم تعهد نامه مشروطی در صورت مشروط شدن ۴- دانشجو فقط یک بار مجاز به دریافت این وام می باشد ۵- ازتاریخ عقد نامه بیشتر از یکسال نگذشته باشد.

۷- شهریه بلندمدت (حین تحصیل): نصف شهریه (متغیر وثابت)

1. بصورتی که نصف شهریه علی الحساب اعلامی ابتدای ترم ومانده آن طی ۲۰ قسط در حین تحصیل باید تسویه گردد.

-دانشجویانی که بدهی تقسیط ویا وام دانشجویی دارند بایستی نسبت به تسویه بدهی کامل خود اقدام نمایند در غیراینصورت هیچ گونه اقدامی صورت نمی پذیرد.

- در خصوص وام بلندمدت دانشجو ملزم می باشد حداکثر یک ماه پس از دفاع و یا آخرین امتحان خود جهت دریافت دفترچه اقساط وام به صندوق رفاه دانشجویان مراجعه نماید. در صورت عدم مراجعه مشمول پرداخت اقساط معوقه می گردد.

هنگام امضای فرمها حضور ضامن و دانشجو در صندوق رفاه دانشجویان الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز وام دانشجویی

۱- اصل وکپی شناسنامه صفحه اول ودوم وکپی کارت ملی وام گیرنده (۲ سری)

۲- اصل وکپی شناسنامه و کارت ملی ضامن (۲ سری)

۳- گواهی کسر از حقوق به نام (صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران جنوب) ضامن باید کارمند رسمی دولت باشد.

۴- کپی آخرین فیش حقوقی یا کپی حکم کارگزینی (۲ سری)

۵- چک معادل %۱۲۰ مبلغ وام دریافتی (به اضافه ۲ سری کپی از چک)

چک فوق بدون تاریخ و بدون خط خوردگی در وجه صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب باشد و حواله کرد چک خط خورده باشد. چنانچه چک متعلق به ضامن نباشد، پشت چک توسط ضامن امضاء گردد و درصورتی که چک متعلق به ضامن است پشت چک توسط دانشجو امضاء گردد (مشخصات دانشجو و صاحب حساب به همراه شماره تلفن پشت چک نوشته شود).

۶- امضاء فرم درخواست وام بعداز ارائه مدارک (۲ سری)

۷- برای وام ازدواج = مدارک فوق + کپی از ۴ صفحه اول عقد نامه (۲ سری)