اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویی

پیرو تفاهم نامه منعقده با بانک ملی ایران دانشجویان می توانند علاوه بر استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان واحد از تسهیلات بانکی با رعایت مقررات و با معرفی نامه دانشگاه استفاده نمایند.

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۷ کد : ۱۲۶۳۰ اخبار و اطلاعیه های دانشکده

اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویی

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند:

دانشجویان جهت ثبت نام می توانند فرم خام درخواست وام بانک ملی (موجود در سایت دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب) را از سایت دریافت نموده و پس از تکمیل آن را به اداره صندوق رفاه دانشجویی مستقر در ساختمان ایرانشهر تحویل نمایند.

• مهلت ثبت نام دانشجویان متقاضی حداکثر تا پایان وقت اداری ۲۵/۱۱/۹۶ می باشد.
  • با توجه به اینکه دانشگاه صرفاٌ به عنوان معرف نسبت به معرفی دانشجواقدام می نماید ارائه مدرک مربوط به ضامن و مدارک مورد نیاز بانک به عهده متقاضی می باشد.

- مدارک فارغ التحصیلی دانشجو تا تسویه کامل بدهی و اعلام بانک قابل تحویل نمی باشد.

مقطع تحصیلی

مبلغ وام

تعداد سهمیه

کارمزد

دکتری

۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۱۵% کل دانشجویان

کارشناسی ارشد

۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۲۰% کل دانشجویان

کارشناسی

۲۵،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۱۰% کل دانشجویان

۱۴%

تبصره ۱: با توجه به محدودیت برای معرفی دانشجویان، اولویت استفاده از تسهیلات مذکور با دانشجویان سال آخر می باشد.

تبصره ۲: کلیه دانشجویان متقاضی جهت ثبت نام هرچه سریعتر به صندوق رفاه دانشجوئی) مستقر دردانشکده) مراجعه نمایند. لازم به ذکر می باشد پس از اتمام سهمیه، به درخواستهای بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

تبصره ۳: در صورت دریافت وام، اقساط بلافاصله از ماه بعد شروع می گردد.

تبصره ۴: ثبت نام وام مذکور به منزله ثبت نام قطعی نبوده و فقط درصورت تامین اعتبار به دانشجو تعلق می گیرد.

لینک دانلود فایل